Diumenge, 19 de maig de 2024
Què fem?

Agenda de cap de setmana al Pallars: 18 i 19 de maig

Consulta les activitats més destacades que s'han programat aquests dies a les comarques pallareses

Pallars Digital Pallars | 16 de maig de 2024 a les 14:23
Isona i Conca Dellà acollirà el seu festival de senderisme | Ajuntament d’Isona i Conca Dellà
Perquè no se t'escapi res, Pallars Digital t'apropa una selecció de les activitats més destacades d'entre totes les que s'han programat aquest cap de setmana a les comarques del Pallars Jussà i el Pallars Sobirà. Són les següents:
 

Isona: Festival de Senderisme Conca Dellà

Des d'aquest divendres i durant tot el cap de setmana, tindrà lloc Lo Festival de Senderisme de la Conca Dellà. Una de les activitats més destacades serà l'homenatge a la desapareguda Roca del Bolet de Figuerola d'Orcau, que es va ensorrar el passat mes de març. Per a més informació fes clic aquí.
 

Pallars Jussà: 8a Setmana dels Geoparcs Europeus

Paral·lelament, el Pallars Jussà formarà part de la celebració de la 8a Setmana dels Geoparcs Europeus. Durant quatre setmanes seguides es duran a terme 14 activitats gratuïtes destinades a divulgar el Geoparc Orígens i el seu patrimoni. Consulta tots els detalls fent clic en aquest enllaç.

 

Talarn: Fira de Circ

També durant el dissabte, el poble de Talarn serà l'escenari de la 12a edició de la Fira de Circ. La mostra comptarà amb diverses activitats per a petits i grans, i amb una varietat d'espectacles de malabars, acrobàcia, pallassos i humor. Per saber-ne més, clica en aquest enllaç.
 

Vall de Cardós: Marató Valls de Cardós

El mateix dia es donarà el tret de sortida a la primera edició de la Marató Valls de Cardós. La cursa, que compta amb les distàncies 23 i 45 quilòmetres, discorrerà pels paratges de la vall i del Parc Natural de l'Alt Pirineu. Fes clic en aquest enllaç per a més informació.
 

Llavorsí: Jornada de recuperació de la memòria oral

Encara durant el dissabte, el centre cívic de Llavorsí acollirà la 3a Jornada de recuperació de la memòria oral del Pirineu. Per una banda, es presentaran les tècniques de treball de camp amb l'antropòleg Aniceto Delgado. Posteriorment, Gemma Casal presentarà Una història del record. Tècniques etnogràfiques de la recerca oral, seguida d'una taula d'experiències. Per a més informació, clica en aquest enllaç.
 
 

Senterada: «Senterada Fest»

Entre divendres i dissabte, Senterada celebrarà una nova edició del Senterada Fest. L'esdeveniment comptarà amb les actuacions de DJ BacarditMiquel del RoigPAWN GangaCrit DJ Figue. Durant el matí, a més, hi haurà vermut, dinar popular i bingo. Consulta tots els detalls fent clic en aquest enllaç
 

Aplecs i festes majors

D'altra banda, aquest cap de setmana tindran lloc diversos aplecs festes majors: són els de Bon Repòs i la festa major de Sant Salvador de Toló; el d'Esplà (Gerri), Sant Beado (Cerbi), el de la Mare de Déu de la Muntanya (Caregue), el de la Mare de Déu del Port (Lladrós) i el de Nostra Senyora de les Ares (Sorpe). A més, durant tot el cap de setmana també se celebrarà la Festa Major de Ribera de Cardós.


 No en tens prou? Consulta sota aquestes línies totes les activitats programades al Pallars Jussà i el Pallars Sobirà a través de les agendes dels respectius consells comarcals.



Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació