Dissabte, 29 de juny de 2024
municipis

El president de la Diputació de Lleida visita els municipis de Farrera i Tírvia

El primer està tramitant la compra d’un solar per construir tres pisos socials, mentre que el segon vol millorar les vies d’accés als nuclis habitats

Pallars Digital Tírvia | 20 de juny de 2024 a les 09:35
L'alcalde de Tírvia, Joan Farrera, amb el president de la Diputació | Diputació de Lleida
El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, acompanyat del diputat i alcalde de Soriguera, Josep Ramon Fondevilla, ha visitat aquest dimecres els ajuntaments de Farrera i Tírvia per seguir sobre el terreny els projectes que estan executant amb fons de l'ens provincial.

Talarn s’ha desplaçat primer a Farrera, on ha estat rebut pel seu alcalde, Joan Caselles, i membres del consistori, amb els quals ha mantingut una reunió de treball. A més, el president de la Diputació ha signat al Llibre d’Honor de l'ajuntament.
 

Joan Talarn davant l'Ajuntament de Farrera. Foto: Diputació de Lleida

 
En el decurs de la trobada, l’alcalde de Farrera ha explicat que està tramitant la compra d’un solar per construir tres habitatges socials i que permeti l’obertura del poble per un dels costats, amb ajuts de la Diputació destinats al repoblament

Talarn ha posat en valor com les alcaldies de muntanya treuen profit dels criteris de discriminació positiva per ampliar els serveis públics als seus veïns i per la millora de les seves condicions de vida.
 
Posteriorment, el president s’ha desplaçat fins a Tírvia, on s’ha reunit a l’ajuntament amb l’alcalde, Joan Farrera i amb els membres de l’equip de govern, amb els quals ha coincidit en fixar les prioritats de millora de condicionament de vies d’accés als nuclis habitats.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació