Diumenge, 30 de juny de 2024
Piragüisme

Sort celebrarà el 60è Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa amb més de 500 palistes

La competició donarà el tret de sortida aquest dissabte 29 de juny i s'allargarà fins al 7 de juliol

Pallars Digital Sort | 27 de juny de 2024 a les 12:00
El camp de regates l’Aigüerola serà l’escenari principal on es duran a terme les proves | Visit Pirineus
Sort celebrarà entre aquest dissabte de 29 de juny i fins al 7 de juliol el 60è Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa amb més de 500 palistes. Una edició molt especial d'ençà que el 1964 els piragüistes locals van crear aquest esdeveniment amb l'objectiu d'apropar palistes d'arreu del món a un dels millors rius d'Europa.

Enguany dins del programa de competicions hi haurà, per una banda, la 3a Copa d’Espanya d’eslàlom olímpic de joves promeses, la 3a Copa catalana d’eslàlom olímpic, així com la Copa catalana de joves promeses d’eslàlom olímpic. D'altra banda, també hi haurà competicions de l'Open Internacional d’estil lliure, el Campionat d’Euskadi d’estil lliure i de l'Open d’esquimotatge. 
 
Com cada any, una de les proves populars serà el ràfting nocturn. En aquesta competició participen equips de quatre persones que baixaran la seva barca de ràfting pel circuit muntat al camp de regates de l’Aigüerola de Sort, mentre que la jornada festiva acabarà amb la paella popular i música.

El camp de regates l’Aigüerola de Sort és l’escenari principal on es duran a terme les proves d’eslàlom. Així, mentre que les proves d’estil lliure es realitzaran a l’onada, situada al final del camp d’eslàlom, a la zona de les Vernedes, la prova d’esquimotatge es farà a la piscina municipal de Sort.
 
A més de les proves, aquest any es podrà gaudir del projecte documental Ice Waterfalls realitzat pels professionals del piragüisme Aniol Serrasolses, Aleix Salvat Cuevas i Mikel Sarasola.

 Descobreix totes les activitats fent clic en aquest enllaç


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació