Diumenge, 30 de juny de 2024
acadèmia de talarn

La ministra de Defensa visita l’acadèmia de Talarn amb motiu del seu 50è aniversari

Margarita Robles ha ressaltat el pes de l'AGBS com un "pilar bàsic" de dinamització econòmica de la comarca

Pallars Digital Talarn | 28 de juny de 2024 a les 08:30
La ministra de Defensa dirigint-se als alumnes de l'acadèmia | Subdelegació del Govern
La ministra de Defensa, Margarita Robles, ha visitat aquest dijous l'Acadèmia General Bàsica de Suboficials (AGBS) de Talarn amb motiu del 50è aniversari de la seva fundació. Robles ha mostrat el seu "orgull" per la preparació de tot el personal dels diferents exèrcits i s'ha interessat pels cursos i matèries impartides en aquest centre, on actualment hi ha 576 alumnes.

La titular de Defensa ha ressaltat, a més de la seva funció docent, el pes de l'AGBS com un "pilar bàsic" de dinamització econòmica de la comarca. La ministra ha estat rebuda a la seva arribada pel coronel director del centre, Ángel Rodríguez Gallo, que ha posat en valor la implantació del centre des de fa més de 50 anys al Pallars Jussà.
 
Per aquest motiu, s'han programat una sèrie d'activitats culturals i esportives que tindran com a eix central la celebració del pròxim 5 de juliol, a la qual està previst que assisteixi el rei Felip VI durant l'acte d'entrega de despatxos.

Durant la visita, la ministra ha dit als futurs suboficials, que pròximament rebran els seus despatxos, que "estan en el millor de la vida", tot assenyalant el valor del seu treball. "Ara mateix hi ha 56 conflictes oberts en el món, i la millor manera de treballar per la pau és el que vostès fan, que és defensar uns valors que són fonamentals per a tots", ha indicat.
 
A continuació, Margarita Robles s'ha reunit amb els components de la 49a Promoció d'Ensenyament Militar de l'Escala de Suboficials i professors en comissió de servei i una representació del personal militar -comandaments i tropa- i personal civil destinats a l'AGBS.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació