Triomfs de Tremp (0-2) i Pobla (2-4) i contundent derrota del Rialp (8-0)

A Quarta Catalana, l’EF Tremp guanya al camp del Pardinyes B (1-3)

Redacció 24 de setembre de 2018 a les 10:58
La plantilla del Tremp va celebrar el triomf al vestidor | CF Tremp
El CF Tremp i el CF Pobla s’han alçat aquest cap de setmana amb la victòria en els seus respectius partits. Els trempolins van vèncer per 0 gols a 2 al camp del Solsona B gràcies als dos gols de Miki Sirvant, que va aprofitar dos errors locals per anotar als minuts 8 i 30.

El Pobla, que jugava al camp del cuer Vilanova de l’Aguda, va vèncer per 2 gols a 4. Es van avançar els locals, però Llebot va empatar a un minut pel descans. A la represa els pallaresos van marcar dos gols per compte de Molleví i López. Els locals van retallar distàncies però novament Llebot va fer el 2-4 definitiu a un minut pel final del partit.

El Rialp, de la seva banda, va caure derrotat amb contundència al camp del líder, l’Angulària d’Anglesola, per 8 gols a 0. Malgrat el resultat final, els del Pallars Sobirà van arribar al descans amb només un gol de desavantatge. A la represa i gràcies en part al cansament del Rialp, els locals van aprofitar per marcar fins a set gols més.

A Quarta Catalana, l’Escola de Futbol Tremp va tornar a vèncer, el seu tercer partit de tres disputats, al camp del Pardinyes B (1-3). Es va avançar el Tremp gràcies a Vinicius al minut 16, però els locals van empatar vint minuts després. Quan faltaven quatre minuts pel final del matx, novament Vinicius va anotar l’1-2. Al 89’ Fernández va sentenciar amb el definitiu 1-3.

Amb aquests resultats i després de quatre jornades disputades, a la Tercera Catalana el Tremp suma ja 9 punts i se situa 4t. El Pobla suma 3 punts més i amb 6 puja fins l’11a posició. El Rialp, segueix amb el seu únic punt i és cuer, empatat però amb tres equips més. A Quarta, l’EF Tremp compta els seus partits per victòries i amb 9 punts puja fins a la 3a plaça, empatat amb els dos primers, el Vilanovenca i el Balaguer B.