Futbol

Taules en el primer derbi pallarès de la temporada entre Rialp i Tremp (3-3)

El CF Pobla venç el líder Angulària (4-0) i a Quarta Catalana l’EF Tremp guanya a Ribera d’Ondara (2-7)

Redacció 1 d'octubre de 2018 a les 09:53
El Rialp i el Tremp van signar un empat a 3 | Gerard Sabarich
Repartiment de punts en el primer derbi pallarès de la temporada al grup 14 de Tercera Catalana. El Rialp rebia el Tremp amb la necessitat de sumar per sortir del pou de la classificació davant un Tremp que gaudia d’una posició còmoda a la taula. Després d’una primera meitat sense gols, els del Sobirà es van avançar en el marcador al minut 52 per mitjà d’Alejandro i al cap de 5 minuts Semino va fer pujar el 2-0.

El Tremp va reaccionar i Buhai va retallar distàncies al minut 68. Tuca va aconseguir empatar el matx al 73. Amb el 2 a 2 el Rialp va tornar a colpejar i Galí va anotar el 3-2 al minut 84. Quan semblava que els locals tenien els tres punts al sarró, novament Buhai va salvar 1 punt pels trempolins.

El Pobla, de la seva banda, va donar un cop de puny sobre la taula vencent a casa el líder Angulària per 4 gols a 0. Els visitants, que estaven imbatuts, van caure sotmesos al domini dels poblatans, que ja es van avançar al minut 2 per mitjà de Molleví. El mateix jugador va fer pujar el 2-0 al marcador a un minut pel descans. El Pobla va seguir amb el seu domini a la segona meitat per anotar dos gols més per mitjà de Juangran i López als minuts 55 i 60.

A Quarta Catalana, l’Escola de Futbol Tremp segueix amb la seva ratxa victoriosa en vèncer per un clar 2-7 al camp del cuer, el Ribera d’Ondara. Rocafort, Torra, Fernàndez, Sànchez i Vinicius per partida doble van ser els autors dels gols pallaresos.

Amb aquests resultats i després de cinc jornades disputades, a la Tercera Catalana el Tremp segueix 4t amb 10 punts empatat amb el 3r i el 2n. El Pobla, amb 9 punts, puja fins la 7a plaça en un grup 14 molt disputat. El Rialp, amb el punt aconseguit davant el Tremp, puja fins la 16a posició amb 2 punts. A Quarta, l’EF Tremp compta els seus partits per victòries i amb 12 punts segueix coliderant el grup 21 amb el Vilanovenca i el Balaguer B.