bàsquet

El Club Bàsquet Tremp debuta a Tercera Catalana amb triomf (80-73)

Superen el Club Bàsquet Castellet en el retorn a Tercera Catalana després del descens de l’any passat

Redacció 1 d'octubre de 2018 a les 10:30
Debut amb victòria del Club Bàsquet Tremp a Tercera Catalana. Els trempolins, amb un equip amb moltes cares noves, entre elles la de l’entrenador, Diego Roldan, van vèncer el CB Castellet per 80 a 73 en el retorn de l’equip a Tercera Catalana després del descens consumat la temporada passada. L’equip es va mostrar molt sòlid i la prova d’això és que van anotar els 11 jugadors sèniors.

El primer quart va ser molt igualat, amb alternances en el marcador, tot i que va acabar amb avantatge local (22-15). Els de Sant Vicenç de Castellet van reaccionar al segon període i amb un parcial de 16-26, van arribar al descans amb avantatge en el marcador (38-41). A la represa el Tremp va reaccionar i va tornar a igualar el matx a 10 minuts pel final (59-59), un tram final on els trempolins es van mostrar més encertats de cara a cistella. Cal destacar també el debut amb el primer equip del jugador cadet Pol Fité.

Amb aquest triomf, el Club Bàsquet Tremp se situa entre el grup d’equips que ha començat la temporada amb triomf. La propera jornada, els pallaresos juguen dissabte a la pista del Balaguer.