Futbol

El «clàssic» del Pallars Jussà acaba amb empat (1-1)

Repartiment de punts entre Pobla i Tremp en un partit poc vistós i força igualat | El Rialp venç a Bellcaire (1-2) i a Quarta Catalana l’EF Tremp empata a la Fuliola (2-2)

Redacció 8 d'octubre de 2018 a les 09:43
El Pobla i el Tremp van empatar a 1 | Arnau Ubach
El clàssic del futbol comarcal va acabar amb repartiment de punts. El CF Pobla i el CF Tremp s’enfrontaven dos temporades després a Tercera Catalana en un matx que es preveia igualat i que així va ser. Després d’una primera meitat ensopida, els trempolins es van avançar al minut 49’ gràcies a un gran cop de cap de Tuca a la sortida d'un corner.

Els locals no es van descompondre i al cap de 9 minuts Molleví va empatar un matx que acabaria amb el resultat final d’1 a 1. La nota negativa del partit va ser la lesió del jugador del Tremp, Mutu, que va haver de ser evacuat en ambulància després de patir una forta contusió a l’esquena. La lesió no és greu, però el jugador haurà d’estar unes dos setmanes de recuperació.

El Rialp, de la seva banda, va aconseguir un important triomf al camp d’un rival directe, el Bellcairenc, per 1 gol a 2. Es van avançar els locals al minut 7, però els del Sobirà van saber reaccionar a temps. Va ser quan faltaven 5 minuts pel final quan Altieri va empatar el matx. Quan semblava que el partit acabaria 1 a 1, Galí, al minut 89, va fer pujar el definitiu 1 a 2 pel Rialp.

A Quarta Catalana, l’EF Tremp va cedir els primers dos punts de la temporada després d’empatar a 2 al camp de la Fuliola. Es van avançar els trempolins per mitjà de Parreira, però el conjunt local va aconseguir empatar al 43’ i poc després, fer pujar el 2-1. Fernàndez, al minut 68, va aconseguir el gol de l’empat pels trempolins, que han aprofitat la derrota dels seus rivals directes per col·locar-se líders.

Amb aquests resultats, a Tercera el Tremp baixa fins la 5a posició amb 11 punts, a 4 del líder Angulària. El Pobla és 8è a un punt del Tremp. A Quarta Catalana, com dèiem, les derrotes del Vilanovenca i Balaguer B situen l’EF Tremp lider en solitari amb 13 punts.