El Club Bàsquet Tremp malbarata un bon inici i cau a Balaguer (69-62)

En futbol sala, el Guaja Aventuras Tremp debuta amb una contundent derrota (1-8)

Redacció 8 d'octubre de 2018 a les 10:18
El Club Bàsquet Tremp va perdre dissabte en el seu primer desplaçament de la temporada a la pista del Sisvial Balaguer per 7 punts de diferència (69-62). Els pallaresos van començar molt bé i gràcies a una pressió a tota la pista van aconseguir situar-se fins a 15 punts per davant (9-24) al primer quart. Els de la Noguera, però, van reaccionar i es va arribar al descans amb un avantatge pel Tremp de 6 punts.

A la represa va continuar la tònica del segon quart i els locals van aconseguir capgirar el marcador, amb encert i superant amb facilitat la pressió d'un Tremp que no va saber respondre a la reacció local. A l’últim quart el Balaguer va confirmar el seu avantatge per acabar imposant-se per set punts de diferència.

Amb aquest resultat, el Tremp suma la primera derrota de la temporada i amb un triomf se situa a la zona mitja de la taula. La propera jornada l’equip rep el Cappont, un conjunt que com els pallaresos, té un partit guanyat i un perdut.

Derrota clara del Guaja Aventuras Tremp de futbol sala

En futbol sala, el Guaja Aventuras Tremp, va debutar amb mal peu. Els trempolins van perdre al Joncar contra un rival superior, el Grupo Elias Club Deportivo, per un contundent 1 a 8. Els aragonesos van sortir molt forts i ja al minut 1 es van posar per davant en el marcador. Al minut 16 ja manaven per 0 a 4. Rosell va retallar distàncies al minut 17, però dos gols més dels visitants feien arribar el partit al descans amb un marcador de 1 a 6.

A la represa, els visitants van confirmar la seva superioritat anotant dos gols més pes establir el definitiu 1 a 8. El Guaja Aventuras Tremp, amb 0 punts, forma part dels equips que han començat la temporada amb derrota. El cap de setmana que ve a Llardecans l’equip té una oportunitat per recuperar-se.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Catalana, grup 3

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Primera Catalana, grup 5