Futbol

El Pobla esclafa el Bellcairenc i ja és quart (8-3)

El Tremp cau a Ivars d’Urgell (2-1) i baixa fins la 10a posició i el Rialp perd a casa (0-2) | A Quarta Catalana l’EF Tremp guanya i segueix líder (1-4)

Redacció 15 d'octubre de 2018 a les 10:16
Només el CF Pobla ha aconseguit guanyar aquesta jornada al grup 14 de la Tercera Catalana de futbol. Els poblatans van vèncer i de quina manera el Bellcairenc, un dels equips més fluixos de la categoria, per 8 gols a 3. Els pallaresos van anar per feina i ja al minut 16 dominaven per 4 gols a 0 gràcies als gols dels germans Molleví i de López per partida doble. Els visitants van retallar distàncies al minut 23 però Mas va fer pujar el 5-1 abans del descans.

A la represa el Bellcairenc va aprofitar la relaxació local per anotar dos gols més fins el 5-3 als minuts 53’ i 68’, però el Pobla no es va deixar sorprendre i per mitjà de López -autor d’un hat trick-, El Yazid i novament Miquel Molleví, va tancar el partit amb el definitiu 8-3.

El Tremp, de la seva banda, es va veure superat al camp de l’Ivars d’Urgell per 2 gols a 1. I això que Tuca va avançar els trempolins només començar el partit, al minut 1. Els locals, però, van saber reaccionar i van aconseguir capgirar el marcador a la segona meitat. Al minut 61 arribava el gol de l’empat i quan només en faltaven 4 per al final, van aconseguir el gol de la victòria.

El Rialp va tenir la mateixa sort que els trempolins i va caure, en aquest cas a casa, contra la Seu d’Urgell (0-2) en un matx on els dos gols alturgellencs tampoc no van arribar fins a la segona meitat. Tarrés i Roelas, al 55’ i al 85’, van ser els autors dels gols dels de la Seu.

A Quarta Catalana, l’EF Tremp segueix intractable al capdavant de la classificació després de superar a domicili el Linyola B per 1 gol a 4. Marchal va avançar els trempolins al minut 3, un gol que va ser contrarestat ràpidament pels locals al minut 12. Emanuel Parreira va avançar els trempolins al minut 32. La sentència va arribar per mitjà d’Ezequiel Vinicius al 44 i de Borrell al minut 67.

Amb aquests resultats, el Pobla sobrepassa el Tremp a la classificació i se situa 4t amb 13 punts, empatat amb el 3r i a 3 punts només del líder Angulària. El Tremp baixa fins la 10a posició amb 11 punts i suma ja 3 partits consecutius sense guanyar. El Rialp es manté a la zona perillosa de la taula, 15è amb 5 punts. A Quarta Catalana, l’EF Tremp segueix liderant el grup 21 amb 19 punts, seguit d’aprop pel Vilanovenca.

La propera jornada el Pobla es desplaça fins a la Seu d’Urgell, el Rialp juga a Bellpuig i el Tremp jugarà per primer cop a casa aquesta temporada estrenant el municipal Pedrasanta davant l’Oliana. A Quarta Catalana, l’EF Tremp jugarà al camp de l’Albages.