El Tremp recupera sensacions superant el Roca Borràs Cappont (79-66)

En futbol sala, el Guaja Aventuras Tremp es refà i venç a Llardecans (2-4)

Redacció 15 d'octubre de 2018 a les 10:49
El Tremp va anar de menys a més en el partit | Anna Llorens
El Club Bàsquet Tremp s’ha retrobat aquest cap de setmana amb la victòria després de superar el Roca Borràs Cappont per 79 a 66. El partit, que es va haver de disputar a la Pobla de Segur per la celebració al pavelló del Juncar de Tremp d’un festival de patinatge, va començar amb mal peu pels trempolins, que van sortir a la pista amb dubtes i imprecisions que van aprofitar els lleidatans per aconseguir escapar-se al primer quart (10-20).

Els trempolins van reaccionar al segon període gràcies al control del rebot i a una defensa intensa que va permetre córrer al contraatac per aconseguir cistelles fàcils. A la represa la tònica del partit va seguir favorable a un Tremp que seguia controlant el matx sota els taulers i que es va fer amo i senyor del joc. Els pallaresos van jugar amb els 12 jugadors disponibles i van ser més intensos que el seu rival, que es va veure superat.

Amb aquest triomf, el segon en tres partits, el Club Bàsquet Tremp se situa 4t. La propera jornada l’equip viatja fins a Almacelles, un equip que, amb un partit menys, compta amb una victòria i una derrota.

El Guaja Aventuras Tremp venç a Llardecans (2-4)

En futbol sala, el Guaja Aventuras Tremp va superar dissabte a domicili el Rajolí d’Or Llardecans per 2 gols a 4 després de la dura derrota de la primera jornada de lliga. No va ser un partit fàcil, ja que els locals es van posar per davant en dos ocasions: la primera al minut 1 de partit i la segona al minut 11, després que Sekou anotés al minut 4 el gol de l’empat a 1. El seu germà Haji va aconseguir empatar a 2 al minut 14, abans del descans.

Als dos minuts de la represa, Rosell va avançar els pallaresos per primer cop en el partit, un avantatge que ja no només deixarien sinó que ampliarien al 36’ gràcies novament a Rosell. Amb aquest triomf el Tremp es refà de la derrota de la setmana passada i se situa 6è amb 3 punts. La propera jornada l’equip rep el Torres de Segre, dissabte a les 18h al Juncar.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Catalana, grup 3

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Primera Catalana, grup 5