Futbol

Empats del Pobla (1-1) i el Tremp (1-1) i derrota del Rialp (1-3)

A Quarta Catalana l’EF Tremp torna a guanyar després de l’ensopegada de la passada jornada

Redacció 29 d'octubre de 2018 a les 10:49
L’EF Tremp va vèncer el Barbens en el seu debut al nou Pedrasanta | CF Barbens
Jornada negativa pels equips de futbol pallaresos que militen al grup 14 de la Tercera Catalana. Cap dels tres equips ha aconseguit guanyar aquest cap de setmana el seu partit i només el Tremp i el Pobla han pogut sumar un punt.

Així, els trempolins van empatar a 1 al camp del Butsènit en un partit força ensopit i on només els porters van poder evitar que el marcador es fos més ampli. Es van avançar els locals a la primera meitat i Gonçalves va empatar al minut 53 de penal. Al final repartiment de punts, igual que el Pobla, que no va passar de l’empat, a casa, contra el Bellpuig (1-1). Els poblatans tenien el partit controlat gràcies al gol d’Oriol Plancheria al minut 29, però els visitants van aconseguir salvar un punt a 5 minuts pel final.

El Rialp, de la seva banda, va caure a casa davant un rival directe, el Verdú-Vall del Corb, per 1 gol a 3. Després d’una primera meitat sense gols, els visitants es van avançar als 5 minuts de la represa i al minut 76 aconseguirien el 0-2. El local Ovando va retallar distàncies a 8 minuts pel final, però al cap de tres minuts el Verdú va sentenciar amb el definitiu 1 a 3.

Amb aquests resultats, el Pobla i el Tremp segueixen a la zona mitja de la taula, amb 14 i 13 punts respectivament, i el Rialp baixa fins la 17à posició amb només 5. La propera jornada el Tremp rep el Torà, el Rialp el Ponts i el Pobla viatja al camp del Verdú.

L’EF Tremp recupera el camí del triomf

A Quarta Catalana, l’EF Tremp va vèncer per 3 gols a 1 al Barbens en el seu debut al nou camp de futbol Pedrasanta. Els gols van arribar a la segona meitat per mitjà de Torra, Durany i Rocafort. L’equip segueix coliderant el grup 21, amb 22 punts, juntament amb el Vilanovenca. La propera jornada l’equip juga al camp del Castelldans.