poliesportiu

El Guaja Aventuras Tremp supera el Binéfar amb més patiment del previst (70-61)

En futbol sala, el Guaja Aventuras Tremp perd a Fraga en els últims instants del partit (4-3)

Redacció 29 d'octubre de 2018 a les 11:24
El CFS Tremp va perdre als últims segons a Fraga | CFS Tremp
Nou triomf del Guaja Aventuras Tremp de bàsquet, que compta els seus partits a casa per victòries, en aquesta ocasió davant el Baloncesto Binéfar, per 9 punts de diferència (70-61). Els trempolins van començar forts davant un rival inferior i ja de seguida ho van demostrar amb els primers avantatges de fins a 23-9 al primer quart.

Al segon període el Binéfar va tirar d’orgull i experiència per tornar a posar-se dins el partit i arribar al descans a només 3 punts (31-28). A la represa els de la franja van fins i tot posar-se per davant (32-34 i 48-49) en un tercer període molt igualat i ple d’imprecisions de tots dos equips. A l’últim quart el Tremp va intensificar la defensa i gràcies a l’encert exterior va aconseguir escapar-se fins el 70-61 final.

Amb aquesta victòria el Tremp suma ja 3 triomfs i dos derrotes i se situa a la zona mitja-alta de la taula. El cap de setmana que ve l’equip es desplaça a la pista del Bellpuig.

Derrota del Guaja Aventuras de futbol sala a Fraga (4-3)

El Guaja Avenuras Tremp de futbol sala, de la seva banda, va caure derrotat in extremis a la pista del Fraga per 4 gols a 3. Els pallaresos es van avançar per mitjà de Duró i Machado als minuts 6 i 12 per posar-se 0-2, però amb només un minut, al 12’ i al 13’, els de la franja van empatar el matx a 2, resultat amb el que s’arribaria al descans.

A la segona part el Tremp va tornar a colpejar primer gràcies a un gol de Beto. Quan semblava que els tres punts viatjarien a la capital del Jussà, els locals van aconseguir dos gols al 36’ i al 39’, el segon de penal i a falta de 30 segons, per establir el definitiu 4-3.

Amb aquesta derrota el Tremp baixa fins la 9a posició amb 4 punts. En la propera jornada, que es disputarà d’aquí a dos caps de setmana, l’equip rebrà el Pardinyes.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Catalana, grup 3

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Primera Catalana, grup 5