Dimecres, 3 de juliol de 2024
dansa

Tret de sortida a Tremp del cicle «Fem dansa»

L'espectacle "Mulïer" de Maduixa Teatre arrenca una nova edició del cicle de dansa contemporània

Redacció 30 d'octubre de 2018 a les 10:59
Espectacle d'aquest cap de setmana a Tremp | Ajuntament de Tremp
Aquest diumenge 28 d’octubre, Tremp ha obert la temporada de dansa amb una proposta innovadora i sorprenent: Mulïer, de la Companyia Maduixa Teatre. En aquesta nova edició del Fem dansa, el primer espectacle ha reunit un centenar de persones, malgrat que a causa de la pluja s'ha dut a terme al pavelló del Casal i no a la plaça de Capdevila, tal com inicialment estava previst.

Mulïer és un espectacle de dansa sobre xanques interpretat per cinc ballarines que investiga els límits físics. Les dones són el punt de partida, ja que l'espectacle neix de la necessitat d'explorar la identitat femenina a través del joc corporal. Es tracta d'un espectacle que rendeix homenatge a totes les dones que durant segles i segles d'opressió, han lluitat i segueixen lluitant per mantenir viu el seu cantó salvatge i que reclamen el seu dret a ballar i córrer lliurement per la societat.


El cicle comptarà amb dues jornades més
 
Amb aquesta proposta s’ha iniciat la tercera edició del cicle de dansa contemporània de Tremp, el Fem dansa, una iniciativa de la Generalitat de Catalunya i l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya a la qual participa l’Ajuntament de Tremp i que vol fomentar el gust per la dansa contemporània entre la població.

Tremp és un dels municipis catalans que col·labora amb el projecte, que vol reforçar un circuit estable municipal a Catalunya per a produccions mitjanes de dansa i ampliar la xarxa d'estructures i espais d'exhibició d'àmbit nacional.

El proper espectacle serà el divendres 9 de novembre a l'Espai Cultural la Lira, a càrrec de la companyia Blink Flash, que representarà l'obra Blink Flash Duncan, una proposta per als més petits. Per clausurar l'edició d'enguany, el dia 24 de novembre s'ha preparat una classe oberta de swing per a tots els públics amb Swing Lleida, de 18 a 20h, i a continuació es farà un ball i concert amb el grup Sugar Push Street Band.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació