El Bellpuig cus a triples el Guaja Aventuras Tremp (69-60)

Els trempolins sumen la tercera derrota de la temporada en sis partits

Redacció 5 de novembre de 2018 a les 10:48
El Guaja Aventuras Tremp de bàsquet va perdre dijous a la pista del Bellpuig per 9 punts de diferència (69-60). El partit va ser força igualat, especialment fins al minut 8 de partit, quan els locals es van escapar en el marcador. Al segon període el Bellpuig va aconseguir rendes superiors als 10 punts, però el Tremp va reaccionar i va arribar al descans només 4 punts per sota.

A la represa, la igualtat va continuar fins que el Bellpuig va trencar el partit als últims cinc minuts de partit, gràcies sobretot al seu encert exterior -van anotar 11 triples en total- i al domini del rebot tant defensiu com ofensiu, que els va donar segones oportunitats en moltes ocasions.

Amb aquesta nova derrota, la tercera en sis partits, el Guaja Aventuras Tremp es manté tercer. La setmana que ve l’equip rep la visita del Cervera, un equip que es troba en una situació similar que els trempolins a la taula.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Catalana, grup 3