Futbol

Només el Pobla puntua (2-2) en una nova jornada sense triomfs pallaresos

El CF Tremp cau golejat a Tornabous (6-1) i el Rialp es deixa remuntar contra el Torregrossa (3-4)

Redacció 12 de novembre de 2018 a les 10:20
El CF i l’EF Pobla reclamen un camp de futbol digne | CF Pobla
Cap dels tres equips pallaresos que competeixen al grup 14 de Tercera Catalana ha aconseguit guanyar aquest cap de setmana. El que ha pogut puntuar ha estat el CF Pobla, que ha arrencat un empat davant la visita del Ponts (2-2) tot i avançar-se per 2 gols a 0 amb gols de Roset i López en una primera meitat de clar domini poblatà. A la represa, un cúmul de lesions ha afectat l’equip, que ho ha pagat amb els dos gols visitants.

El CF Tremp, de la seva banda, ha perdut per un contundent 6 a 1 al camp del Tornabous, en un partit que només ha tingut un clar dominador damunt el terreny de joc. Els locals van fer constar el seu domini ben aviat i abans del descans ja es posarien 4-0 abans que Buhai retallés distàncies pels trempolins. A la represa, dos gols més van fer pujar el definitiu 6-1 al marcador.

El FC Rialp, per un altre costat, va deixar escapar la victòria en perdre per 3 gols a 4 davant la visita del Torregrossa. Els del Pallars Sobirà es van avançar al minut 11 per mitjà de Moldovan i al minut 23 Altieri feia pujar el 2-0 al marcador, però els visitants retallarien distàncies dos minuts després. A la segona part, tres gols en 15 minuts posaven el 2-4 pel Torregrossa. El gol de Moldovan a un minut pel final no va ser suficient per aconseguir la remuntada local.

Amb aquests resultats, el Pobla és 7è amb 18 punts i es manté en la lluita per les posicions capdavanteres. Amb dos punts menys el Tremp baixa fins l’11a plaça i el Rialp, amb la seva cinquena derrota consecutiva, és penúltim amb 5 punts. La propera jornada el Tremp rep el Vilanova de l’Aguda, el Pobla viatja a Torregrossa i el Rialp a Solsona.

Triomf de l'EF Tremp (5-1)

A Quarta Catalana, victòria de l’EF Tremp davant la visita del Magraners per 5 gols a 1. Els trempolins van ser els clars dominadors d’un partit on va destacar el hat trick d’Ezequiel Vinicius i els dos gols de Sergio Fernández. Després de l’ensopegada del Vilanovenca, l’equip colidera la classificació del grup 21 amb l’Albages i el Vilanovenca amb 25 punts.