poliesportiu

Dura derrota del Guaja Aventuras Tremp en un últim quart per oblidar (63-90)

El Guaja Aventuras Tremp de futbol sala perd a casa contra el Pardinyes (4-6)

Redacció 12 de novembre de 2018 a les 10:58
Nova desfeta, la segona de manera consecutiva i la tercera en els darrers quatre partits, del Guaja Aventuras Tremp de bàsquet, en aquesta ocasió a casa davant el Cervera Mobel Linea (63-90). El matx ja va començar amb mal peu pels trempolins després d’un parcial de 0-10 del Cervera. L’equip es va refer i tot i anar a remolc, va aconseguir acabar el primer quart 17-23.

Al segon període es va mantenir la igualtat però qui continuava portant la batuta del matx era el Cervera, que va posar en serioses dificultats la defensa del Tremp, especialment en l’1 contra 1. A la represa la dinàmica del partit va canviar. Els pallaresos aconsegueixen posar-se per davant en el marcador gràcies al bon joc i a una defensa zonal que els visitants no van saber superar fins els darrers 10 minuts.

A l'últim quart, doncs, el Cervera millora en atac i sotmet el Tremp a un parcial de 7 a 30 que trenca un partit on els trempolins van demostrar la seva fragilitat en situacions adverses. El Guaja Aventuras Tremp és ara 5è amb 3 victòries i 4 derrotes. La propera setmana visita la pista de l’Alcarràs.

Derrota del Club Futbol Sala Tremp (4-6)

En futbol sala, el Guaja Aventuras Tremp va caure per 4 gols a 6 a casa davant el Pardinyes. Els de la capital del Segrià van començar forts i es van posar 0-4 abans del descans. A la represa els trempolins van posar-se les piles i van aconseguir la proesa d’igualar el partit a 4 gràcies als gols de Haji (2), Sekou i Beto.

Quan semblava que el Tremp aconseguiria l’empat o fins i tot la victòria, el Pardinyes va sentenciar amb dos gols més al 35’ i al 39’. Amb aquesta nova derrota el Guaja Aventuras Tremp baixa fins l’11a posició amb 4 punts. La propera jornada l’equip juga al camp del Linyola, equip que amb 2 punts tanca la classificació.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Catalana, grup 3

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Primera Catalana, grup 5