Tremp (1-1) i Pobla (2-2) empaten i el Rialp torna a perdre (3-2)

A Quarta Catalana, l’EF Tremp venç per la mínima a domicili i continua coliderant el grup 21

Redacció 19 de novembre de 2018 a les 09:59
El CF Tremp va cedir dos punts al Pedrasanta | Jordi Ubach
Nova jornada sense victòries pallareses al grup 14 de la Tercera Catalana de futbol. El CF Tremp i el CF Pobla han aconseguit sumar un punt en els seus respectius partits, mentre que el FC Rialp va tornar a perdre.

El Pobla va empatar a 2 a Torregrossa, un rival directe, en un matx marcat per les baixes dels poblatans, que tot i així van saber refer-se del gol inicial dels locals per capgirar el marcador abans del descans per mitjà de Farré i Juangran. Però al minut 64 i de penal, el Torregrossa va aconseguir igualar el partit per acabar amb el repartiment de punts.

També va sumar un punt el Tremp davant la visita d’un dels rivals més fluixos de la categoria, el Vilanova de l’Aguda. Tot i el domini del Tremp, es van avançar els visitants al minut 22 de partit. Matamoros va igualar el matx a la represa, al minut 69, per posar l’1-1 al marcador. Un resultat que ja no va variar tot i la insistència local.

El Rialp, de la seva banda, va sumar la sisena derrota consecutiva en perdre, en aquesta ocasió al camp del 3r classificat, el Solsona (3-2). El Rialp va fer un partit digne i es va avançar 0-2 amb gols d’Hurtado i Ovando als minuts 8’ i 32’. Però els locals van anotar 3 gols en els últims 15 minuts, al 76’, al 79 i al 89’, per acabar emportant-se el partit i els tres punts.

Amb els resultats d’aquest cap de setmana, el Pobla continua sent l’equip pallarès més ben posicionat, 8è amb 19 punts. El Tremp és 11è amb 17 i el Rialp, 17è amb només 5. La propera jornada els poblatans reben el Solsona, el Tremp juga al camp del líder Angulària i el Rialp a Guissona.

L'EF Tremp segueix coliderant el grup (0-1)

A Quarta Catalana, l’EF Tremp va vèncer per la mínima al camp del Sant Guim gràcies al solitari gol aconseguit per Torra al minut 52. Els trempolins segueixen a la part alta de la classificació, coliderant el grup juntament amb l'Albages i el Vilanovenca amb 28 punts. La propera jornada l’equip rep precisament el Vilanovenca en un partit que es preveu d’alt voltatge.