Una trentena de restauradors del Pallars Jussà principalment, i també de l’Alta Ribagorça i el Pallars Sobirà, han participat aquests dies 26 i 27 de novembre a les jornades d’innovació i tècnica culinària a la Fundació Alícia.
Des del programa
Al teu gust, aliments del Pallars de l’Ajuntament de Tremp, s’han programat aquestes jornades que donen continuïtat a l’oferta formativa iniciada amb la Fundació Alícia l’any 2014 amb l’objectiu de facilitar als professionals de la restauració eines de perfeccionament i reciclatge, així com per conèixer les noves tendències al sector.
Durant els dos dies s’han dut a terme diferents sessions guiades per experts de la Fundació Alícia. D’una banda, els cuiners Marc Puig-Pey i David Gil han ofert tres tallers, un de sifó, un de cuina del senglar i un altre de forn.
D’altra banda, Noemí Igual, Alba Adot, Ana Lobato i Adriana Gálvez, gastrònomes, dietistes-nutricionistes i tècniques de desenvolupament tecnològic i de salut, han donat pautes per facilitar la gestió de cuina i la creació i/o adaptació de menús aptes per a intoleràncies i al·lèrgies alimentàries.
Els participants han tingut l’oportunitat d’aplicar el coneixements adquirits de manera col·laborativa fet que ha contribuït també a reforçar aliances i intercanviar experiències i coneixements.
Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.
Subscriu-t'hi