Futbol

Repartiment de punts al Rialp-Pobla (1-1) i nou empat a casa del Tremp (1-1)

A Quarta Catalana, l’EF Tremp empata al camp del Torres de Segre (3-3)

Redacció 3 de desembre de 2018 a les 09:51
El segon derbi pallarès de la temporada a Tercera Catalana s’ha saldat aquest cap de setmana amb repartiment de punts (1-1). El Rialp-Pobla va ser un partit dur i poc vistós, però els poblatans van aconseguir avançar-se al minut 39 de partit per mitjà de d’El Yazid. Els del Pallars Sobirà no es van donar mai per vençuts i van trobar la seva recompensa a l’últim minut de partit, quan Benavent va anotar un autèntic golàs.

El CF Tremp, de la seva banda, va tornar a cedir un empat a casa, aquest cop davant el Guissona B, en un partit en què novament es van avançar els visitants, al minut 31. Xavier Farré va igualar el matx a cinc minuts pel descans, un resultat que ja no es mouria fins al final del partit tot i la insistència trempolina en aconseguir els tres punts davant un rival teòricament inferior.

Amb aquests resultats, el Pobla baixa fins la 7a posició amb 23 punts tot i que encadena ja sis partits sense perdre. El Tremp, que només ha guanyat un dels últims 10 partits, és 11è amb 18 punts. El Rialp, que ha trencat una ratxa de set derrotes consecutives, segueix 17è amb 6 punts. La propera jornada, que no serà fins el cap de setmana del 15 i 16, el Pobla juga al camp del Guissona B, el Rialp al de l’Ivars d’Urgell i el Tremp rep el cuer Bellcairenc.

L'EF Tremp empata a domicili (3-3)

A Quarta Catalana, l’EF Tremp va empatar a 3 al camp del Torres de Segre. Es van avançar els trempolins ben aviat, al minut 4 i per mitjà de Parreira, però els locals capgirarien el marcador al 9’ i al 24’. Fernández va empatar a 2 al minut 30, resultat amb el que s’arribava al descans. A la represa es van tornar a avançar els locals, de penal, al minut 58, però Torra feia pujar el definitiu 3-3 al marcador al minut 72.

Tot i l’únic punt sumat, l’EF Tremp segueix coliderant el grup 21, ja que l’Albages també ha empatat aquesta jornada. D’aquí a 15 dies l’equip visita el camp d’un rival directe, el Balaguer B.