Futbol

Només el Tremp venç (3-0) en una jornada negativa pel futbol pallarès

Derrotes a Tercera del Pobla (3-1) i el Rialp (5-2) i a Quarta Catalana de l’EF Tremp (2-0)

Redacció 17 de desembre de 2018 a les 10:20
La plantilla del CF Tremp va dedicar el triomf al lesionat Miki Sirvant | CF Tremp
Només el CF Tremp ha estat capaç de puntuar aquest cap de setmana pel que fa als equips pallaresos de futbol. Els trempolins van superar amb comoditat el cuer del grup 14 de la Tercera Catalana, el Bellcairenc, en un partit que els locals van dedicar al seu company d'equip Miki Sirvant, lesionat de gravetat. Colom va ser l’autor dels dos primers gols, que van arribar als minuts 20 i 27 de partit. Deniz, al 89’, va sentenciar amb el definitiu 3 a 0.

El Pobla, de la seva banda, va caure en la seva visita al camp del Guissona B per 3 gols a 1. I això que els pallaresos es van avançar a les acaballes de la primera meitat gràcies a un gol en pròpia porta dels locals. El 0-1 es va mantenir fins el minut 74, moment en què els de la Segarra van empatar a 1. Només dos minuts més tard capgiraven el marcador i a un minut pel final aconseguien el definitiu 3 a 1.

Tampoc va ser capaç de puntuar el Rialp, que va perdre a Ivars d’Urgell per un contundent 5 a 2. Com ha passat en molts altres partits, els del Sobirà van colpejar primer gràcies al gol d’Ovando al minut 9. Però com també és habitual, l’equip es va anar desunflant per rebre tres gols. Barba posava emoció al partit al minut 76 (3-2), però dos gols més dels del Pla d’Urgell van acabar amb les aspiracions dels pallaresos.

Amb aquests resultats, el Pobla es manté 8è amb 23 punts, seguit de molt a prop pel Tremp, que és 11è amb 21. El Rialp segueix 17è amb 6 punts. La propera jornada el Pobla rep diumenge al migdia l’Ivars d’Urgell, el Tremp es desplaça dissabte a la Seu d’Urgell i el Rialp rep diumenge a les 17h l'Oliana.

El Balaguer B supera l’EF Tremp (2-0)

A Quarta Catalana, l’EF Tremp va perdre per 2 gols a 0 al camp d’un rival directe, el Balaguer B, i baixa tres llocs a la classificació, després de sumar només un dels últims sis punts. El Balaguer va decidir el matx en només dos minuts, al 17’ i al 18’, per deixar un marcador que ja no es va moure fins el final del partit.

L’EF Tremp és ara 5è amb 32 punts, tot i que a només 3 del líder Albages. El proper cap de setmana l’equip rep, diumenge a les 16h el cuer, el Balafia B, l’únic equip del grup que encara no ha puntuat.