Dimecres, 3 de juliol de 2024
BTT

La campiona d'Espanya de BTT recorre en bici el Pallars Jussà

Clàudia Galicia, campiona del món d’esquí de muntanya i d’Espanya de BTT, ha conegut la comarca sobre rodes i a peu

Redacció 21 de desembre de 2018 a les 11:29
La Clàudia Galicia recorrent el ric territori del Pallars Jussà | Consell Comarcal del Pallars Jussà
La campiona del món d’esquí de muntanya i d’Espanya de BTT, Clàudia Galicia, ha recorregut durant dos dies el Pallars Jussà practicant un dels seus esports preferits, la BTT. La primera jornada ha estat damunt la bicicleta amb els ciclistes locals Elena Isanta i Marc Vilanova per la zona del Serengheti i les trialeres que formen part de Lo Pinte, com la de Toralla i Salàs, a més de visitar el Barrancot, on ha quedat molt sorpresa de la seva peculiaritat.

Junts també han visitat l’Estació de la Pobla, que albergarà el futur espai d’acollida de ciclistes, senderistes i aficionats a l’esport i on actualment ja hi ha un centre de BTT. Des d'aquest punt han aprofitat per conèixer mitjançant la bicicleta el fàcil camí que arriba fins a Salàs.


El segon dia l’ha dedicat al senderisme, acompanyada del Gonzalo Rivas, director científic del Geoparc Conca de Tremp-Montsec, on ha descobert els secrets que amaga el Castell de Mur i el perquè de la situació del poble d’Abella de la Conca. Finalment s’han traslladat a Llimiana i al Barranc del Bosc. Durant aquesta visita s'ha enregistrat un vídeo que properament sortirà a la llum.

 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació