Dimecres, 3 de juliol de 2024
Futbol

Victòries de Pobla (3-0) i Rialp (2-0) i derrota del Tremp (2-0)

En futbol sala, el Guaja Aventuras Tremp empata a 5 davant la visita del Térmens

Redacció 24 de desembre de 2018 a les 10:05
La plantilla del CF Pobla va celebrar el triomf al vestidor | CF Pobla
Cara i creu pels equips pallaresos de futbol que han competit aquest cap de setmana al grup 14 de Tercera Catalana. El CF Pobla va guanyar a casa l’Ivars d’Urgell per 3 gols a 0 en un partit, no obstant, que no es va decidir fins el darrer tram. Així, el primer gol va arribar al minut 69 per mitjà de Benbammou. Tres minuts més tard, Turch va fer pujar el 2 a 0 al marcador. Molins, al 79’, es va encarregar de sentenciar el matx.

El FC Rialp va tornar a guanyar després de nou partits, en aquesta ocasió, davant la visita de l’Oliana (2-0). Caselles va ser el protagonista del partit amb dos gols. El primer servia per avançar els pallaresos al minut 14 de partit. El segon, també a la primera meitat, per eixamplar al minut 37 un marcador que ja no es mouria fins el final del partit.

La creu la va protagonitzar el CF Tremp, que va perdre per 2 gols a 0 a la Seu d’Urgell en un matx que va afrontar amb només 12 jugadors. Els de l’Alt Urgell es van avançar ja al minut 17 de partit i van sentenciar de penal a un minut del descans. A la segona meitat el partit es va igualar però el marcador ja no es va moure.

Amb aquests resultats, el CF Pobla escala posicions i se situa 8è amb 26 punts. El Tremp, amb 21 punts, és 11è a la classificació. El Rialp agafa aire amb el seu triomf i se situa 16è amb 9 punts. La propera jornada no es disputarà fins el cap de setmana del 12 i 13 de gener. El Pobla jugarà a Oliana, el Rialp a Butsènit i el Tremp rebrà el Bellpuig.

Empat del Guaja Aventuras Tremp de futbol sala (5-5)

En futbol sala, el Guaja Aventuras Tremp es va deixar empatar a 5, a casa, el partit que va disputar dissabte contra el Térmens. Els trempolins es van avançar en fins a dos ocasions. La primera, per 2-0 amb gols de Martínez i Machado al 13’ i al 23’. La segona, després que els visitants capgiréssin el marcador (2-3), per mitjà de Sekou, Mirabet i Marco.

Quan el partit semblava sentenciat (5-3), dos gols visitants -l'últim a falta d’un minut per acabar- van deixar un marcador final de 5 a 5 i el repartiment de punts per tots dos equips. El Guaja Aventuras Tremp, doncs, segueix a la 9a posició de la taula amb 11 punts. La propera jornada, que es diputarà el cap de setmana del 12 i 13 de gener, portarà els trempolins a la pista del Castellciutat.