Dimecres, 3 de juliol de 2024
solidaritat

Una cinquantena de famílies del Jussà reben joguines solidàries

La campanya "Els seus drets en joc" sensibilitza a la població sobre les desigualtats econòmiques mitjançant una recollida de joguines pels nens i nenes en risc d'exclusió social

Redacció 14 de gener de 2019 a les 11:39
Imatge de la campanya 'Els seus drets en joc' | Joguina Educativa
La campanya Els seus drets en joc, impulsada per la Creu Roja del Pallars Jussà en col·laboració amb l’Oficina de Consum del Consell Comarcal del Pallars Jussà, ha arribat a més d’un centenar de nens i nenes del Pallars d'unes cinquanta famílies.  

L’alumnat dels centres educatius Els Raiers de la Pobla de Segur, el col·legi Valldeflors i Maria Immaculada de Tremp, la ZER Pallars Jussà i les escoles AESO, Vall Fosca i Salàs de Pallars, s’han implicat per novè any en la campanya solidària de recollida de joguines que s’ha dut a terme durant tot el mes de desembre i que ha finalitzat aquest gener.


Segons ha indicat el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda, "ens involucrem en la construcció d’una societat amb valor social i caràcter transformador, amb compromís de comunitat respecte les necessitats de la població".


La iniciativa destina esforços a sensibilitzar la societat sobre la desigualtat econòmica que pateixen els nens i nenes arreu de Catalunya a través de la joguina, un mitjà que afavoreix el desenvolupament afectiu i social des d’una vessant positiva i normalitzada.

Des de l’organització s’ha pogut constatar la gran implicació del professorat, que impulsa el joc cooperatiu entre els infants i afavoreix els valors de la solidaritat i el consum responsable a través de joguines educatives. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació