Dimecres, 3 de juliol de 2024
Futbol

El CF Pobla supera l’Oliana a domicili i se situa 5è (1-3)

El CF Tremp (1-2) i el FC Rialp (3-0) perden els seus partits, mentre que a Quarta Catalana l’EF Tremp segueix coliderant el grup 21 (1-3)

Redacció 14 de gener de 2019 a les 10:06
Amb aquest equip el Pobla s’ha desfet de l’Oliana | CF Pobla
Només el CF Pobla ha estat capaç de puntuar aquesta jornada entre els equips pallaresos que competeixen al grup 14 de la Tercera Catalana de futbol. Els poblatans es van endur un important triomf del camp de l’Oliana (1-3) després de remuntar un partit que se’ls va posar costa avall amb el gol local al minut 36. L’equip es va refer i deu minuts més tard Molleví va empatar el partit. Roset, al 51’ i al 76’, va sentenciar el matx amb dos gols més.

El CF Tremp, de la seva banda, ha iniciat amb mal peu el 2019 després de perdre a casa davant la visita del Bellpuig per 1 gol a 2. I això que els trempolins es van avançar en el marcador gràcies al gol de penal de Buhai al minut 31. A la represa els visitants van aconseguir empatar al minut 58, un 1-1 que semblaria el definitiu. Però a un minut pel final el Bellpuig va aconseguir el gol de la victòria per establir el definitiu 1-2.

El FC Rialp, per un altre costat, també va perdre en la seva visita al camp del Butsènit (3-0). Els tres gols dels locals, però, no van arribar fins a la segona meitat. Amb aquests resultats, el Pobla puja fins la 5a posició amb 29 punts, el Tremp baixa fins la 12a plaça amb 21 i el Rialp és 17è amb 9. El proper cap de setmana el Pobla juga a Butsènit, el Rialp a Torà i el Tremp rep el Verdú-Vall del Corb.

A Quarta Catalana, l’EF Tremp va superar a domicili l’Albesa per 1 gol a 3. Es van avançar els pallaresos al minut 24 per mitjà de Parreira, però els locals empatarien al 65’. Sergio Fernández, al 79’ i al 85’, va ser l’encarregat de signar el triomf trempolí per consolidar el coliderat, amb 38 punts, juntament amb la Fuliola. La propera jornada l’equip rep el Bell-lloc Athletic Club.

Derrota del Guaja Aventuras Tremp en el derbi pirinenc (3-2)

En futbol sala, el Guaja Aventuras Tremp va perdre per 3 gols a 2 en la seva visita al camp del Castellciutat. El derbi pirinenc va començar favorable als locals, que al minut 1 ja es van avançar. El Tremp, però, va aconseguir capgirar el marcador per mitjà de Mirabet al minut 15 i de Toca al 37. Però els de l’Alt Urgell, amb dos gols a falta de dos minuts, van tornar a posar-se per davant amb el definitiu 3 a 2.

Amb aquesta desfeta, el Guaja Aventuras Tremp baixa fins la 10a posició de la taula amb 11 punts. El proper cap de setmana l’equip rebrà el Balaguer-Comtat d’Urgell.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Primera Catalana, grup 5