Dimarts, 23 de juliol de 2024
Futbol

Victòries del CF Tremp (3-0) i el CF Pobla (0-2) i ajornat el Torà-Rialp

A Quarta Catalana l’EF Tremp segueix coliderant el grup 21 en superar el Bell-lloc (6-0)

Redacció 21 de gener de 2019 a les 10:18
Els jugadors del Pobla van celebrar la victòria al vestidor | CF Pobla
Doble triomf dels dos equips pallaresos que han jugat aquest cap de setmana al grup 14 de la Tercera Catalana, el Tremp i el Pobla. Els trempolins van tornar a guanyar després de dos derrotes consecutives al cuer Verdú-Vall del Corb per 3 gols a 0. Tot i que l’equip pallarès va controlar tot el partit, els gols locals no van arribar fins a la segona meitat per mitjà de Colom, Bacardit i Buhai.

El Pobla, de la seva banda, segueix amb la seva bona ratxa en superar a domicili el Butsènit per 0 gols a 2. El tercer triomf consecutiu dels poblatans va arribar gràcies als gols de Molleví al minut 47 i de Farré a només un minut pel final i sortint de la banqueta. D'altra banda, el partit que enfrontava el Torà amb el Rialp es va suspendre en no presentar-s’hi el conjunt pallarès.

A Quarta Catalana, l’EF Tremp continua coliderant el grup 21 després de superar sense problemes el Bell-lloc, al Pedrasanta, per 6 gols a 0. A la mitja part l’equip ja guanyava per 3-0 gràcies als gols de Parreira, Marchal i Fernández. A la represa novament Fernández amb dos dianes més i Parreira amb una altra van sentenciar el matx.

Amb aquests resultats, a Tercera Catalana el Pobla continua lluitant per posicionar-se al grup capdavanter i és 6è amb 32 punts. El Tremp, amb 24, puja fins la 11a posició. El Rialp continua a la zona baixa, 16è amb 9 punts. A Quarta, l’EF Tremp continua colíder amb 42 punts. El proper cap de setmana els quatre equips juguen a casa. El Pobla rep el Torà, el CF Tremp el Ponts, el Rialp el Tornabous i l’EF Tremp el Coll de Nargó.

Nova derrota del Guaja Aventuras Tremp de futbol sala (0-4)

En futbol sala, nova desfeta del Guaja Aventuras Tremp, la quarta en els darrers cinc partits, en aquesta ocasió davant la visita del Balaguer-Comtat d’Urgell. Tot i la diferència en el marcador, el partit va ser igualat. Després d’arribar al descans amb un resultat de 0-1, a la represa els de la Noguera van sentenciar amb tres gols més.

Amb aquesta derrota, el conjunt trempolí continua 10è amb 11 punts. La propera jornada l’equip juga a la pista del cuer, el Futbol Sala Agramunt B.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Primera Catalana, grup 5