Dilluns, 22 de juliol de 2024
cinema

Sergi Portabella presentarà a Tremp el seu film «Jean François i el sentit de la vida»

La pel·lícula s'exhibirà en el marc de les sessions de cinema "El Projector", promogudes per l'Associació d'Amics del Cinema de Tremp

Redacció 6 de febrer de 2019 a les 11:54
Un fotograma de la pel·lícula dirigida per Sergi Portabella | Associació d'Amics del Cinema de Tremp
El director Sergi Portabella presentarà aquest divendres a Tremp el seu primer llargmetratge, Jean François i el sentit de la vida en la sessió de cineclub d'El Projector, organitzat per l'Associació d'Amics del Cinema de Tremp.



A partir de les 22h, el jove director serà al cinema de l'Espai Cultural La Lira per comentar amb els espectadors la seva pel·lícula, que va estar nominada als premis Gaudí com a millor film.

Jean François i el sentit de la vida és una road movie que presenta un noi, en Francesc o Jean François, com li agrada que li diguin, acabat d'entrar a l'adolescència, gran aficionat a la lectura i que fantasieja amb el suïcidi. Assetjat a l'escola i orfe de pare, en Jean François decideix escapar de casa i iniciar un viatge a París per conèixer el seu admirat Albert Camus, que li podria resoldre els dubtes que té sobre la vida. El que en Francesc ignora, però, és que Camus fa anys que és mort.

El Projector ofereix un cineclub mensual per apropar als espectadors algunes de les propostes més destacades del cinema de circuit alternatiu de Catalunya.




 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació