Dilluns, 22 de juliol de 2024
esquí de muntanya

Marc Ràdua i Aina Garreta acumulen cinc podis als Campionats d'Espanya d'Esquí de Muntanya

El cadet Marc Ràdua s'ha proclamat campió de Cronoescalada i subcampió d'Individual i Sprint; Aina Garreta, de la categoria infantil, ha estat la subcampiona d'Individual i Sprint

Redacció 11 de febrer de 2019 a les 12:46
Marc Ràdua a la prova individual | CEPS
Els pallaresos Marc Ràdua i Aina Garreta, del Club d'Esquí de la Pobla de Segur (CEPS) han aconseguit un total de cinc podis als Campionats d'Espanya d'Esquí de Muntanya, que s'han celebrat aquest cap de setmana a l'estació de Boí Taüll.

El Marc Ràdua, que competeix en la categoria cadet, s'ha proclamat campió d'Espanya en la modalitat Cronoescalada i subcampió d'Espanya en les modalitats Sprint i Individual. Recordem que Ràdua forma part de l'equip de joves del Centre de Tecnificació d'Esquí de Muntanya de Catalunya (CTEMC), que depèn de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).


L'Aina Garreta, de categoria Infantil, ha obtingut el títol de subcampiona d'Espanya en les modalitats Sprint i Individual, les dues modalitats en les que es podia competir en aquesta categoria. Destaquem que aquests han estat els primers Campionats d'Espanya d'Esquí de Muntanya Infantils, en la que hi han participat 26 joves d'entre 12 i 14 anys.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació