El programa
Al teu gust, aliments del Pallars, que lidera l’
Ajuntament de Tremp, va oferir dilluns a Tremp la masterclas
Soul spices a càrrec de Anjalina Chugani, cuinera, professora i youtuber. Durant la classe, els participants van elaborar vuit receptes de cuina índia i cuina de fusió, des de una base de barreja d’espècies fins a un curry de corder.
El programa
Al teu gust, aliments del Pallars organitza seminaris professionalitzadors de diferents tipologies per als restauradors, amb l’objectiu de facilitar als professionals d’aquest sector un espai de reciclatge professional, eines per a la innovació i millora de la competitivitat.
En aquest sentit, bona part de les accions que s’organitzen són finançades pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del programa
Treball a les 7 comarques de suport al desenvolupament local.
Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.
Subscriu-t'hi