El celler
Batlliu de Sort ha elaborat el seu propi vi de Carnaval. Si l’any passat ja va treure a la llum el
Requincuà, el vi negre, enguany el celler pallarès aposta pel vi blanc amb l’
Alcalde. L’objectiu, segons ha explicat a
Pallars Digital un dels seus responsables, Josep Rabasa, és promoure la gastronomia típica dels dies de Carnaval, una festivitat molt popular a la capital del Pallars Sobirà.
La idea va sorgir l’any passat, quan alguns productors agroalimentaris de la comarca van decidir crear productes especials per aquests dies tan assenyalats. Els dos vins es podran adquirir durant els quatre dies que dura el Carnaval de Sort en diferents establiments de la població, però també arreu de la comarca i fins i tot del Pallars Jussà.
El Carnaval de Sort ha començat ja aquest matí amb el mandongo popular a la plaça Major. Demà divendres serà el torn del Requincuà, que serà entregat pels nens i nenes de l’Escola Àngel Serafí Casanovas a l’Alcalde de Carnaval. La festa continuarà el cap de setmana i s’allargarà fins dimarts amb el tradicional Facit de Carnaval.
Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.
Subscriu-t'hi