Dilluns, 22 de juliol de 2024
recerca

Guardonen una estudiant de l’INS Tremp amb el Premi de Recerca Jove

La trempolina Mercè Feliu ha estat reconeguda amb 750 euros pel seu treball d’investigació de Batxillerat

Redacció 4 d'abril de 2019 a les 11:26
Acte d’entrega dels guardons d’una edició anterior del certamen | Gencat
Una estudiant de Batxillerat de l’Institut de Tremp, Mercè Feliu, ha estat guardonada amb el Premi de Recerca Jove que atorga l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitàris i de Recerca de la Generalitat. La jove trempolina ha estat premiada amb 750 euros pel seu treball d’investigació de Batxillerat El català, una assignatura pendent.

Aquests premis tenen com a objectiu el foment de vocacions científiques entre el jovent. Per això, promouen que els alumnes a partir del segon cicle d'ensenyament secundari, amb el suport dels tutors dels seus centres educatius, s'iniciïn en l'àmbit de la recerca científica tot realitzant un treball d'investigació en el qual apliquin els coneixements propis de la seva formació.


La resolució dels Premis de Recerca Jove corresponent a l’edició de 2018 ha distingit, arreu del país, un total de 88 estudiants de 3r i 4t d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior, que han elaborat 77 treballs d’investigació científica conjuntament amb el professorat. També s’ha reconegut la tasca d’11 centres d’ensenyament secundari.

En aquesta edició, corresponent a l’any 2018, s’han presentat 299 treballs elaborats de forma individual o en grup per 345 alumnes de centres pertanyents a 30 de les 42 comarques catalanes.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació