Dilluns, 22 de juliol de 2024
municipals 2019

ERC presenta la candidatura a la Pobla amb Marc Baró al capdavant

La consellera poblatana Ester Capella dóna suport a la candidatura republicana

Jordi Ubach Llorens 21 d'abril de 2019 a les 12:26
Ester Capella ha donat suport a la candidatura d’ERC a la Pobla | ERC
Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) va presentar divendres, en un acte al Molí de l’Oli de la Pobla de Segur, la seva candidatura al municipi per a les eleccions del 26 de maig, una llista que encapçala Marc Baró. La presentació va comptar amb la presència de la consellera de Justícia, Ester Capella, natural de la Pobla de Segur, que va donar el seu suport a la candidatura municipal.

L’acte va estar presentat pel càrrec electe i president de l'executiva local d’ERC a la Pobla de Segur, el mateix Marc Baró. El candidat a l’alcaldia va exposar el projecte als seus veïns i a continuació va presentar, un a un, els companys de viatge que ha escollit. La llista, segons assegura la formació, està composta per membres de totes les edats i sensibilitats del municipi, una llista “totalment nova i rejovenida” amb persones “molt implicades amb el municipi”.


En declaracions a Pallars Digital, Marc Baró ha assegurat que l’objectiu bàsic de la formació és “treballar en equip pel bé del municipi”, amb una candidatura que s’ha buscat que sigui “el més aglutinadora possible”. Baró ha destacat de la llista que està formada per gent jove i amb cares noves. En aquest sentit, l’alcaldable ha remarcat que de la llista presentada pels republicans a les eleccions de 2015 només repeteixen dos persones.

L’acte va finalitzar amb les paraules de la consellera Capella, donant suport a tots els membres de la candidatura.
   

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació