Dimecres, 3 de juliol de 2024
ajuntament de tremp

Tot a punt a Tremp per la 55a edició de la Fira de Primavera

La 3a Pallars Food Fest i la 4a Trobada Pallars de Foc, amb 10 besties d’arreu del país, posen la nota festiva a l’edició d'enguany

Redacció 10 de maig de 2019 a les 11:22
El bestiari de foc serà novament un dels plats forts de la mostra | Ajuntament
L’Ajuntament de Tremp està ultimant els preparatius per una nova Fira de Primavera, que enguany arriba a la seva 55a edició i ho fa amb un bon repertori de propostes lúdiques i culturals. Com sempre, el certamen acollirà un bon nombre d’expositors de diferents sectors, des de l’artesanal fins a l’agrícola i de motor. A més, durant tot el cap de setmana, al centre històric, s’hi desenvoluparà el mercat artesanal amb més d’una trentena de parades.

Amb les obres de la rambla Doctor Pearson finalitzades, l’esdeveniment es torna a ubicar en aquest espai emblemàtic, centralitzant d’aquesta manera totes les activitats complementàries. Així, el passeig i els carrers propers -Barcelona i Tarragona- acolliran una cinquantena d’estands de diversos sectors, entre els quals els productors i entitats adherits al programa Al teu gust, aliments del Pallars.


A la plaça de Catalunya, com ja és habitual els darrers anys, s’hi situaran les activitats i mostres de la IV Trobada Pallars de Foc. Organitzada per la Colla de Diables lo Peirot, comptarà en aquesta ocasió amb una exposició de les bèsties participants. En total, 10 figures diabòliques provinents d’arreu del territori català. Entorn a aquesta mostra s’han convocat diferents activitats relacionades amb la cultura del foc, xerrades, vermuts musicals o cercaviles.

Pel que fa a la segona edició de la Pallars Food Fest, aquesta vegada hi participen 20 empresaris, entre restauradors i productors de la comarca. El públic podrà escollir entre un total de 25 tapes que es podran acompanyar amb els diferents vins i cerveses del Pallars, en aquest espai que fusiona gastronomia i festa. Aquesta proposta té l’objectiu de posar en valor i donar a conèixer la gastronomia pallaresa i l’organitza l’Ajuntament amb l’associació de professionals de l’àmbit turístic, Apat Pallars.

La programació per al cap de setmana es completarà amb espectacles de carrer, cercaviles, sardanes i una actuació castellera de la colla Malfargats del Pallars, entre d’altres. A més, Ràdio Tremp oferira una programació especial en directe durant tota la jornada de dissabte des de la rambla Doctor Pearson.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació