REDACCIÓ | Ahir a la tarda va concloure el seminari de màrqueting i gestió de restaurants que ha organitzat l´Ajuntament de Tremp en el marc del projecte 'Al teu gust, aliments del Pallars', al qual han participat una vintena de persones.
El curs, estructurat en 4 sessions, ha anat a càrrec d´Héctor Duarte, soci i director de la consultoria especialitzada en hoteleria i restauració D&N. El seminari es va programar amb l´objectiu d´oferir als professionals les competències necessàries per dissenyar una oferta gastronòmica satisfactòria per als clients i rendible per a l'empresa.
Els continguts del curs han girat al voltant de tres àmbits concrets: el producte, la carta i el preu i, finalment, l´anàlisi de la rendibilitat. En totes tres seccions, els assistents han treballat de manera pràctica, aplicant els coneixements a la realitat dels seus negocis.
Aquesta acció ha estat subvencionada pel Servei d´Ocupació de Catalunya en el marc del projecte Treball a les 7 comarques i cofinançada pel Fons Social Europeu.
Amb tu, el periodisme al Pallars és possible!
Pallars Digital treballem per oferir-te una informació rigorosa, lliure i honesta. Per mantenir-la, necessitem el suport de persones com tu.
Subscriu-t'hi