Dilluns, 22 de juliol de 2024
cases rurals

El Patronat de Turisme posa en valor l’oferta del turisme rural de la demarcació de Lleida

L’Hotel Terradets de Cellers acull la Trobada de les Cases Rurals de les Terres de Lleida

Redacció 5 de juny de 2019 a les 10:29
Imatge de la trobada, aquest dilluns, a Cellers | Patronat de Turisme
El director del Patronat de Turisme, Juli Alegre, ha destacat el bon posicionament que té l'oferta de turisme rural de la demarcació de Lleida, que representa un 24% a escala de tot Catalunya. Ho ha fet en l'acte de cloenda de la Trobada de les Cases de Turisme Rural de la demarcació de Lleida que s'ha celebrat aquest passat dilluns a l'Hotel Terradets de Cellers. Alegre ha destacat la recuperació quant al nombre de viatgers i de pernoctacions que va experimentar aquest sector l'any 2018 amb relació a l'any anterior.

En la seva intervenció, Juli Alegre ha exposat que el sector turístic de les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida va tancar l'any 2018 amb el millor resultat de la història quant al nombre de viatgers i de pernoctacions, segons les dades de l'INE en els establiments d'hoteleria, turisme rural, càmpings i apartaments turístics. Pel que fa als establiments de turisme rural, ha explicat que l'any 2018 van tancar amb un augment del nombre de viatgers del 7,86%.


La Trobada de les Cases Rurals de les Terres de Lleida, organitzada per la Federació de Turisme Rural, va comptar també amb la participació del president de l'Associació de Cases de Turisme Rural, Jaume Ramon. Durant la celebració de la jornada els assistents van poder seguir dues ponències sobre les xarxes socials i sobre com fidelitzar clients.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació