Dilluns, 22 de juliol de 2024
gastronomia

Xefs catalans cuinen corder del Pallars per al «Canal Girella»

Els set ambaixadors del corder del Pallars participen en aquesta proposta divulgativa de l’Ajuntament de Tremp

Redacció 19 de juny de 2019 a les 11:13

L’Ajuntament de Tremp, a través del seu programa Al teu gust, aliments del Pallars, ha començat a fer difusió a través del Canal Girella d’una sèrie de vídeo-receptes elaborades pels cuiners catalans ambaixadors de la marca Corder del Pallars. Ara per ara ja es poden visualitzar els plats proposats per l’Ada Parellada, del restaurant Semproniana de Barcelona i la d’en Joel Castanyé, de La Boscana de Bellvís.


Properament també es penjaran les receptes de la resta de cuiners: Xixo Castaño del Malena de Gimenells; Sergi de Meià del restaurant Sergi de Meià de Barcelona; d’en Mateu Casañas, Eduard Xatruch i Oriol Castro, del restaurant Compartir de Cadaqués; el gastrònom Pep Nogué i en Vicent Guimerà de l’Antic Molí d’Ulldecona.

Entre les diferents propostes, els usuaris del Canal Girella veuran com cuinar un corder a la cullera o una espatlla de corder a baixa temperatura amb verdures, entre altres. A més a més, al Canal Girella s’hi pot trobar vídeos sobre els diferents productes agroalimentaris del Pallars, així com altres recursos audiovisuals vinculats al programa.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació