L’
Ajuntament de Tremp, a través del seu programa
Al teu gust, aliments del Pallars, ha començat a fer difusió a través del
Canal Girella d’una sèrie de vídeo-receptes elaborades pels cuiners catalans ambaixadors de la marca Corder del Pallars. Ara per ara ja es poden visualitzar els plats proposats per l’Ada Parellada, del restaurant Semproniana de Barcelona i la d’en Joel Castanyé, de La Boscana de Bellvís.
Properament també es penjaran les receptes de la resta de cuiners: Xixo Castaño del Malena de Gimenells; Sergi de Meià del restaurant Sergi de Meià de Barcelona; d’en Mateu Casañas, Eduard Xatruch i Oriol Castro, del restaurant Compartir de Cadaqués; el gastrònom Pep Nogué i en Vicent Guimerà de l’Antic Molí d’Ulldecona.
Entre les diferents propostes, els usuaris del Canal Girella veuran com cuinar un corder a la cullera o una espatlla de corder a baixa temperatura amb verdures, entre altres. A més a més, al Canal Girella s’hi pot trobar vídeos sobre els diferents productes agroalimentaris del Pallars, així com altres recursos audiovisuals vinculats al programa.
Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.
Subscriu-t'hi