La nova normativa de qualitat del pa ha entrat en vigor aquest dilluns i afecta directament a l'etiquetatge que es trobaran tots els usuaris de l'Estat a l'hora de comprar als forns i els supermercats.
La norma de qualitat del pa contempla requisits més estrictes per considerar un pa integral, ja que exigeix que el 100% de la farina emprada sigui integral. També es concreta la definició de massa mare, que es preserva a un tipus d'elaboració que limita l'ús de llevats industrials, i s'estableixen els requisits per a utilitzar la denominació "elaborat amb massa mare".
Consulta, a continuació, el contingut de la nova normativa detallat al BOE
BOE nova normativa del pa. by naciodigital on Scribd
Amb tu, el periodisme al Pallars és possible!
A Pallars Digital treballem per oferir-te una informació rigorosa, lliure i honesta. Per mantenir-ho, necessitem el suport i el compromís de persones com tu.
Subscriu-t'hiL'accés a realitzar comentaris en aquesta notícia és exclusiu per a subscriptors de Pallars Digital. Si ja n'ets, accedeix amb el correu electrònic i la contrasenya.