Dimecres, 3 de juliol de 2024
femap

El FeMAP arriba al Pallars amb un concert de La Grande Chapelle a Sort

El Festival de Música Antiga del Pirineu celebrarà al Pallars una quinzena de concerts

Redacció 12 de juliol de 2019 a les 11:08
La Grande Chapelle obrirà avui els actes del FeMAP al Pallars | FeMAP
Després de la seva inauguració, el passat divendres 5 de juliol, el Festival de Música Antiga del Pirineu (FeMAP) arriba aquest cap de setmana al Pallars. Ho farà a Sort, aquesta nit, amb un concert de La Grande Chapelle, que portaran a l'Església de Sant Feliu el concert "El Parnàs espanyol de madrigals i villancicos" interpretat en formació de cambra. El conjunt flamenc mostrarà un programa caracteritzat per la varietat d’estils i gèneres i un esperit innovador a través d’obres de P. Ruimonte, P. Cornet i P. Philips. 

El dissabte 13 de juliol, a Olp, el duet format per Romina Lischka i Sofie Vanden Eynde tocaran, a l'Església de la Mare de Déu de la Candelera, el seu concert per a viola de gamba i tiorba que porta per nom "Música a la Cort de Lluís XIV". Les actuacions d’ambdues artistes es caracteritzen per una barreja entre ornamentació matisada, ritme flexible i delicadesa tècnica desenterrant la gran riquesa de repertoris dels seus dos instruments.


Durant tot l'estiu, el FeMAP portarà al Pallars una quinzena de concerts amb músics com Accademia del Piaccere o el Cor de Cambra del Palau de la Música. Tremp, La Pobla de Segur, Tavascan o l'Estany Gento, a la Torre de Capdella, seran alguns dels escenaris del Festival de Música Antiga, que posarà el punt i final el 25 d'agost amb un concert a Beget, Camprodon.
 

Consulta el programa d'actes del FeMAP


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació