Dimecres, 3 de juliol de 2024
consell comarcal pallars jussà

Queda configurada la Junta de Govern del Consell Comarcal del Pallars Jussà

Les retribucions als càrrecs suposaran un 9% d'estalvi respecte la darrera legislatura i també canvia l'horari de les reunions

Redacció 25 de juliol de 2019 a les 10:13
Ple del Consell Comarcal del Pallars Jussà | Consell Comarcal Pallars Jussà
Ha quedat configurada la nova Junta de Govern del Consell Comarcal del Pallars Jussà. L'òrgan el formaran el President i els dos Vicepresidents – al capdavant de  les dues àrees de gestió i funcionament del Consell com són l’Àrea General d’Administració i Desenvolupament i l’Àrea de Comunicació i Serveis a les persones- i quatre alcaldes.    

El ple del Consell Comarcal del passat dimarts 23 d'abril, també ha donat  llum verda als canvis pel que respecta a la  periodicitat de reunió dels diferents òrgans i a les retribucions dels càrrecs electes.


La nova Junta de Govern, que estarà formada íntegrament per homes, comptarà amb el president Josep Maria Mullol, el vicepresident primer, Antoni Flores, el vicepresident segon, Martí Cardona, i els alcaldes dels municipis de Sarroca de Bellera, Llimiana, la Torre de Capdella i Sant Esteve de la Sarga: Josep Ramon Lloret, Josep Terré, Josep Maria Dalmau i Jordi Navarra respectivament. 

Pel que respecta a les Vicepresidències i al funcionament dels diferents serveis a la ciutadania, Antoni Flores, vicepresident primer, serà l’encarregat de gestionar l’Àrea General d’Administració i Desenvolupament i Martí Cardona, vicepresident segon, coordinarà l’Àrea General de Comunicació i Serveis a les Persones, ambdós podran comptar amb la col·laboració dels diferents consellers en la resolució de temàtiques puntuals. 

Així mateix pel que fa a les retribucions dels càrrecs electes, s’hi destinaran un 9% menys de recursos econòmics. D’aquesta manera, el vicepresident primer, que tindrà dedicació exclusiva al Consell Comarcal,  percebrà 37.000€ bruts l’any i el vicepresident segon,  amb dedicació parcial,  percebrà 20.408,00€ bruts anuals.  El President i  la resta de Consellers,  percebran indemnització en funció de les reunions i òrgans de govern dels quals formin part. 

Pel que fa a la periodicitat de les reunions, i amb la voluntat d’apostar per la conciliació de la vida familiar i laboral, s’han modificat els horaris de les reunions dels diferents òrgans executius, que se celebraran en horari de matí, i de les sessions informatives que passen de les 20h a les 18h.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació