Dimecres, 3 de juliol de 2024
agbs

537 alumnes inicien els seus estudis a l’acadèmia de Talarn

Romandran al centre pallarès fins el 20 de desembre per posteriorment acabar la seva formació en altres centres de l’estat

Redacció 12 de setembre de 2019 a les 10:38
L’acte va tenir lloc al recinte de l’acadèmia | AGBS
La sala d’actes de l’Acadèmia General Bàsica de Suboficials (AGBS) de Talarn va acollir el passat dimarts la presentació del nou curs escolar 2019-20. Enguany seran 537 els alumnes que prendran part d’aquest nou curs, 505 dels quals conformen la 47a promoció del Cos General de l'Exèrcit de Terra i els 32 restants de la 30a promoció del Cos de Músiques Militars.

Els alumnes van rebre la benvinguda de part del coronel director i suboficial major de l’AGBS, Ricardo Salgado, i una exposició del desenvolupament del Pla d'Estudis a càrrec del tinent coronel cap d’estudis. La cerimònia va finalitzar amb una lliçó magistral a càrrec del tinent general Francisco José Gan, sota el títol El suboficial, essència i compromís amb la professió militar.


Els alumnes romandran al centre militar pallarès fins el pròxim 20 de desembre, coincidint amb l'inici de les vacances de Nadal, per posteriorment incorporar-se a les diferents acadèmies especials per completar la seva formació arreu de l’estat espanyol.

A l'acte hi van assistir diferents autoritats comarcals com el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, representants dels Ajuntaments de Tremp, Talarn i Salàs de Pallars, el subdelegat de Defensa a Lleida i els directors dels col·legis i instituts de Tremp i la Pobla de Segur.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació