Els bolets son els clars protagonistes de la tardor. I no només als cistells dels excursionistes, sinó també a les Jornades Micològiques del Pallars Jussà. El cicle d'activitats, que enguany arriba a la 18a edició, té com a objectiu apropar la població al món dels bolets.
El gastrònom Pep Nogué va ser l’encarregat, el passat dissabte, de donar el tret de sortida de la divuitena edició de les jornades amb la conferència
Els bolets a la cuina, aprofitament en 360 graus. La jornada inaugural va culminar amb una degustació de plats cuinats amb bolets elaborats per restauradors i productors de Tremp.
Les Jornades micològiques del Pallars Jussà, organitzades pel
Consell Comarcal del Pallars Jussà, s’allargaran fins el 26 d’octubre i inclouran, entre altres activitats, conferències, sortides comentades i degustacions en diferents indrets de la comarca. També s’obrirà al públic l’exposició
Bolets i menges casolanes. Mostra d'art feta amb fang, de la ceramista Josefina Vilajosana, que es podrà visitar a l’Epicentre fins al 31 d’octubre.
Consulta la programació de les 18es Jornades Micològiques
Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.
Subscriu-t'hi