Dimecres, 3 de juliol de 2024
feina

El Sobirà organitza una nova jornada de «networking» de cara a les contractacions d'hivern

Es busca facilitar el contacte entre les empreses i els joves de la comarca

Redacció 16 d'octubre de 2019 a les 10:44
Imatge d’algunes de les entrevistes d’aquesta jornada | OJPS
El Centre Cívic de Sort ha acollit aquest dimarts la quarta jornada de networking professional entre joves i empreses. Aquest esdeveniment té per objectiu facilitar el contacte entre empreses i joves de la comarca per a la contractació laboral de la temporada d’hivern i afavorir així la inserció laboral dels joves, condició imprescindible per permetre l’arrelament dels joves a la comarca.

L’acte ha estat organitzat, una edició més, pel Consell Comarcal del Pallars Sobirà i l’Ajuntament de Sort a través de l'Oficina Jove del Pallars Sobirà. L’èxit de les edicions anteriors de les jornades d’estiu i hivern de 2018, ha posat de manifest la necessitat i utilitat de consolidar i mantenir el format d’aquestes jornades també per aquest any 2019. 


La jornada ha comptat amb més de 21 empreses o organitzacions que busquen personal amb més de 32 ofertes de feina que representen un total de més de 50 vacants de feina i més de 37 candidats inscrits. La mitjana d’edat de les persones candidates és de 30 anys (entre 19 i 54 anys), amb un 46% de dones i una representació diversa per perfils d’estudis.

Durant la jornada s’ha organitzat una conferència prèvia adreçada a les empreses i a les persones candidates amb l’objectiu d'identificar les oportunitats estratègiques de promoure bones pràctiques laborals, que ha anat a càrrec d'Àngels Revenga. La formació compta amb el suport de la Diputació de Lleida i Global Lleida en el marc del programa Enforma’t.

Tot seguit han tingut lloc les rondes d’entrevistes breus entre les empreses i les persones candidates, amb l’objectiu que uns i altres tinguessin l’oportunitat d’identificar oportunitats mútues de treball i col·laboració. 

Des de l’organització s’ha celebrat el fet de mantenir la bona resposta de participació també en aquesta quarta edició i valoren que es tracta d’un èxit compartit de tots els agents implicats gràcies també a la predisposició i col·laboració del conjunt d’empreses i organitzacions participants. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació