Una desena de cuiners pallaresos han participat del seminari de cuina
Conservem la saviesa culinària de les padrines, que ha tingut lloc aquest passat dimarts a la tarda a Tremp. L’activitat forma part del Cordevi, el festival gastronòmic del Pallars Jussà, que té lloc fins al 18 de novembre a la comarca. L’objectiu de la trobada és posar en valor el saber de les cuineres de casa i preservar-lo a través dels professionals i les noves generacions.
Durant la sessió, tres mestresses de casa trempolines van explicar com elaboren tres plats principals amb productes de proximitat. Concretament, l’Antonieta Monsó va preparar un pollastre de corral; la Carme Enjaume, un de palpís de corder del Pallars; i l’Esperança Rius, un fricandó de vedella.
Tant els participants com les cuineres van gaudir d’aquesta experiència on es van compartir anècdotes, trucs i bones vibracions. Des del programa
Al teu gust, aliments del Pallars de l’
Ajuntament de Tremp es preveu dur a terme més sessions enfocades a compartir amb els professionals, el patrimoni culinari tradicional.
Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.
Subscriu-t'hi