Dimecres, 3 de juliol de 2024
comerç local

Tremp premia el millor aparador en motiu de la Fira del Codony

Gourmet Pallars s’ha endut el premi, consistent en una campanya publicitària a Ràdio Tremp per la temporada de Nadal

Redacció 6 de novembre de 2019 a les 10:59
Primer pla de l’aparador premiat de Gourmet Pallars | Ajuntament de Tremp
Amb motiu de la Fira del Codony 2019, l'Ajuntament de Tremp, amb la col·laboració de Ràdio Tremp, han organitzat un concurs d’aparadors. L'objectiu de la proposta ha estat incentivar els comerciants del municipi a decorar els seus establiments amb motius relacionats amb aquesta fira tan emblemàtica i, d'aquesta manera, aconseguir una imatge d'unitat arreu de la ciutat.

En total han participat al concurs 28 establiments comercials de la ciutat. Hi ha hagut un gran nivell d'implicació per part de tots els participants, que han decorat aparadors i vitrines amb tècniques innovadores. Des de les propostes més clàssiques fins a les més trencadores, la qualitat dels aparadors que han entrat a concurs ha estat molt alta, segons l'Ajuntament.


Finalment, el premi ha estat per a Gourmet Pallars, una botiga de productes selectes i agroalimentaris situada a la rambla Doctor Pearson, que ha guarnit el seu petit aparador d'una manera molt atractiva, destacant el codony i productes elaborats amb el mateix. Van votar al voltant de 220 persones entre votacions online i votacions presencials el dia de la Fira del Codony.

El premi del concurs consisteix en una campanya publicitària a Ràdio Tremp per la temporada de Nadal.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació