Dilluns, 22 de juliol de 2024

La Lira es consolida com a referent cultural amb 20.000 espectadors al 2013

Pallars Digital 5 de desembre de 2013 a les 08:25

 
REDACCIÓ | L'Espai Cultural La Lira de Tremp ha celebrat el seu segon aniversari amb un balanç de 20.000 espectadors, segons l'Ajuntament. Aquest 2013 ha estat l´any de consolidació d´aquest equipament cultural a la ciutat. Un total de 20 entitats pallareses han utilitzat La Lira per a fer-hi teatre, música, conferències, cine-fòrums o qualsevol tipus d'acte.
 
A banda s´hi han programat 64 actuacions entre les que destaquen els concerts d´Andrea Mottis o els del Festival de Música Antiga del Pirineu; obres de teatre com 'Don Juan Tenorio', amb Joan Pera i Lloll Bertran o 'Sobre els danys del tabac', amb Xavier Grasset; espectacles per a nens i nenes gràcies a la programació de Xarxa Tremp o l´oferta d´òpera i ballet retransmès en directe amb espectacles com 'La Gioconda', 'Aída' o 'Hansel i Gretel'.
 
Pel que fa al cinema, el Circuit Urgellenc realitza més de 200 sessions de cinema a l´any i programa cicles específics amb cinema infantil en català, i el Mostremp es consolida com a Mostra de cinema Rural gràcies a l´esforç de l´entitat Amics del cinema de Tremp.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Del dia