Dimecres, 3 de juliol de 2024
carles puyol

Carles Puyol, en el millor onze inicial de la història de la UEFA

L'associació europea de futbol ha recopilat els millors equips de tots els temps gràcies als vots dels aficionats

Redacció 26 de novembre de 2019 a les 10:57
L’exfutbolista pallarès, Carles Puyol, forma part del millor equip de tots els temps de la UEFA juntament amb cinc jugadors més que juguen o han jugat amb el Futbol Club Barcelona. Així ho ha determinat l'organització europea de futbol en fer públic el millor onze inicial de la història que ha jugat en competició de la UEFA.

L'organisme ho ha establert a partir dels vots de tots els fans i aficionats, que votaven els millors onzes inicials. Els jugadors finals són els que més aparicions han tingut.

 
Els integrants del Barça o amb passat blaugrana són: Leo Messi, Andrés Iniesta, Xavi Hernández, Thierry Henry, Carles Puyol i Gerard Piqué. Els altres cinc jugadors que han aconseguit estar en el millor onze de la història són els madridistes Iker Casillas, Sergio Ramos, l'exjugador del Madrid i actual de la Juventus, Cristiano Ronaldo, l'excapità del Bayern Phillip Lahm i l'exjugador del Liverpool, Steven Gerrard.

El recompte de la UEFA es fa des de 2001, que es quan es crea l'organisme. Els vots han estat establerts a partir del millor equip de cada any en les últimes dinou temporades. Així doncs, els que han acabat integrant el millor de tots els temps de la UEFA, són els que més han sortit en aquests "equips de l'any".
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació