La setmana passada van tenor lloc unes jornades del sector vitivinícola del Pallars a la comarca del Priorat, en el marc del programa d’intercanvis professionals que organitza l’
Ajuntament de Tremp a través d’
Al teu gust, aliments del Pallars.
Concretament amb aquest intercanvi es vol contribuir a millorar les competències dels empresaris i professionals del sector del vi mitjançant el coneixement d’experiències de desenvolupament en un territori de tradició vitivinícola i amb dues DO consolidades, així com potenciar la transferència de coneixements al Pallars.
Un total de deu professionals es van sumar a la proposta, que va tenir lloc els dies 27 i 28 de novembre. En el decurs de les dues jornades, els professionals han pogut conèixer diversos models d’organització de cellers de diferents tipologies, especialment en relació a la comercialització i a la producció ecològica i biodinàmica.
Ho han fet a través de la visita i tastos a set cellers, tant de la DOQ Priorat com de la DO Montsant, així com d’una presentació de la Denominació d’Origen Montsant conduïda per responsables de la mateixa.
Igual que amb la resta de viatges i intercanvis que s’organitzen des del programa
Al teu gust, aliments del Pallars, es desenvolupen gràcies programa
Treball a les 7 comarques del
Servei d’Ocupació de Catalunya i al cofinançament de les empreses participants.
Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.
Subscriu-t'hi