REDACCIÓ | L´Ajuntament de la Pobla de Segur ha organitzat un any més i per cinquè any consecutiu la Fira de Nadal. Se celebrarà demà dissabte d´11h a 20h a la Plaça de l´Arbre. Aquest any, com a novetat, a partir de les 12h es farà la degustació dels 'Capricis de Nadal', un tast de plats elaborats amb productes del Pallars, a càrrec dels restaurants, forns i pastisseries de la població.
A la Fira de Nadal s´hi podran trobar carpes amb productes agroalimentaris locals com formatge, torró, mel o ratafia; i artesans, com sabó o teixits a mà. De 12h a 14h hi haurà tallers per als infants, un de xocolata i un altre de pintura de boles de Nadal per a l´arbre.
A partir de les 12h s´oferiran els 'Capricis de Nadal' en una carpa situada a la plaça. Per 5EUR es podrà adquirir un tiquet amb el que es podrà degustar 3 "capricis salats" dels restaurants de la Pobla, com pa de fetge amb ceba caramel·litzada amb ratafia o cruixent de xolís del Pallars amb ouet trufat, i 2 "capricis dolços" dels forns i pastisseries, com torró de ratafia o yema o panadó dolçs. Per fer-ho baixar, també s´oferirà una copa de cava i un tast de ratafia.
La Fira està organitzada per l´Ajuntament de la Pobla de Segur amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i el Consell Comarcal del Pallars Jussà.
Als 'Capricis de Nadal' hi col·laboren: Bar restaurant JM Palermo, Bar restaurant La Riba, Bar restaurant Miraltren II, Bar restaurant Pirineu, El Cafè de les Paraules, Fonda restaurant Fasersia, Forn Albert, Forn Corneli, Forn La Torna, Hotel restaurant Solé, Licors Portet, Pastisseria Sant Miquel, Postres de Músic, Restaurant La Cuineta i Restaurant Lo Racó del Pont.
Amb tu, el periodisme al Pallars és possible!
Pallars Digital treballem per oferir-te una informació rigorosa, lliure i honesta. Per mantenir-la, necessitem el suport de persones com tu.
Subscriu-t'hi