Dilluns, 22 de juliol de 2024

Èxit absolut d'assistència i vendes al Firaski i mercat de segona mà de La Pobla de Segur

Unes 3.500 persones van omplir el pavelló d'esports de la Pobla i es va vendre gairebé tot el material exposat

Pallars Digital 9 de desembre de 2013 a les 10:37
El Club d'Esquí la Pobla de Segur (CEPS) va organitzar el darrer cap de setmana una nova edició del Firaski. L´activitat central va ser, novament, el Mercat de 2a Mà. En total es van posar a la venda més de 1.000 articles de material relacionat amb la neu, l´escalada o la muntanya.
 
Va ser un èxit rotund ja que, segons l'organització, es va vendre gairebé tot el material de segona mà exposat. En total van ser unes 3.500 les persones que van omplir un pavelló d'esports on a banda del mercat de segona mà, també s'hi van concentrar estands d'empreses i entitats del món de l´esquí i la natura.
 
La inauguració de la Fira va comptar amb la presència del representant territorial de l'esport a Lleida, Josep Ramon Solsona, l'alcalde de la Pobla de Segur, Lluís Bellera, el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Joan Ubach i el diputat Xavier Pont. 
 
Segons el president del CEPS, Francesc Farrús, l'objectiu principal del Firaski és facilitar un punt de contacte entre compradors i venedors  i que tothom "pugui esquiar bé de preu". De cara a l'any vinent, el CEPS es planteja fer el Firaski de només un dia, però obrint també a la tarda.
 
Durant el cap de setmana també hi ha hagut inflables per als més petits i l'entrega de premis del concurs de dibuix infantil, en el que han participat els alumnes de l´Escola Els Raiers de la Pobla i l´Escola Vall Fosca.
 
Paral·lelament, el Comú de Particulars va aplegar el dissabte dos xerrades sobre allaus i primers auxilis a la muntanya.
 
El Firaski compta amb la col·laboració de l´Ajuntament de la Pobla de Segur i el Patronat Municipal d´Esports, la Diputació de Lleida, el Consell Comarcal del Pallars Jussà, el Consell Esportiu del Pallars Jussà i La Caixa.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor