REDACCIÓ | El Palau Reial de Pedralbes va acollir dilluns l'acte de lliurament dels premis
CARTAVÍ 2013, on un restaurant pallarès, el
Xic's Cal Borrech de Figuerola d'Orcau, va quedar finalista de la província de Lleida en la categoria de menús d'entre 15 i 35 euros. El guanyador en aquesta categoria va ser el restaurant Els Fogons de la Carme, de Cervià de les Garrigues.
L'acte va ser presidit pel conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí conjuntament amb el president de l'Associació Vinícola Catalana, Miquel A. Torres, acompanyats del president de l'Associació Catalana de Sommeliers, Xavier Ayala, del Director General de l'INCAVI, Jordi Bort i del Secretari General de FIVIN, Domingo Valiente.
En aquesta sisena edició, CARTAVI ha distingit els restaurants catalans que realitzen dia a dia una àrdua defensa i promoció dels vins emparats en qualsevol de les onze denominacions d'origen catalanes. Per segon any, el consumidor ha proposat i votat via online els seus restaurant electes. En total, s'ha comptat amb més de 3.000 vots i amb un total de 700 restaurants proposats d'arreu de Catalunya. Els finalistes i els guanyadors han estat seleccionats per un jurat acreditat.
Amb tu, el periodisme al Pallars és possible!
Pallars Digital treballem per oferir-te una informació rigorosa, lliure i honesta. Per mantenir-la, necessitem el suport de persones com tu.
Subscriu-t'hi